Post by elungermebirk on Feb 12, 2022 17:48:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žetoni za vdor ▞▞▞
▞▞▞ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je, da nikoli ni bilo treba porabiti niti penija in kmalu pridem, kar je upanje, da je kmalu samo pritožba. Mislim, da bi lahko okrasil sobo, v kateri sem, a da bi dobil brezplačno obremenitev zvezdic, nisem delal nekaj tednov, tako da sem zamudil, vendar mi je igra popolnoma všeč sem jezen lol moram počakati na nove ravni lol prosim pohitite
Za osvajanje zvezd je potrebno predolgo, da se premaknete na drugo raven, ne morete se premakniti naprej, tako žalostna velika velikost in barva hrane, a če se tako nadaljuje, adijo igra popravi te stvari in ta igra bi bila tako zabavna
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade ppug
To je odlična igra. Je zabavno in zabavno. Grafika je precej dobra, vendar postane res težko začeti z drugo lokacijo restavracije. Vem, da je igranje zasnovano tako, da uporabnik na koncu porabi denar za dodatne stvari, a če se mi to izplača. Ne zaračunaj mi vsega tega denarja za malo draguljev in skoraj vse potrebuje dragulje. Nadležno je gledati oglase za vse, razen tega, kar je rečeno, obožujem to igro
Še nikoli nisem videl igre, ki se ustavi sredi kuhanja, kot je ta.. To moram izbrisati..
Všeč mi je igra! Všeč mi je, ker ni tekma, s katero bi zgradili svoj poslovni prostor ali restavracijo. Samo kuhate in nadgradite vse od zvezd, kovancev in draguljev! Hvala Kuharski ekipi!!!!
To je tako najboljša igra, ker prvi korak zgradi restavracijo kot odličen korak in skuhaj hrano, vendar je čas tako daljši 😊😊 vrhunska igra
Živjo, vse nivoje sem že končal..kdaj boš izdal novo posodobljeno igro..komaj čakam, da se igram, ker je ta igra neverjetna.
Dal bom dve zvezdici, ker je ta igra tako dražeča, najprej zberem 5000 kovancev v pujsu, zdaj bom moral plačati 500 Rs. da odprem svoj prašiček.😠😠😠😠
Veliko raje igra pred nedavnimi posodobitvami. Ni več prijazen do freenium igralcev.
doseže raven 161 in igra postane manj zasvojenost, ker morate porabiti denar za prehod ravni. pa adijo2.
Lepa igra, vendar če gledate oglas, da podvojite svoje kovance, vam ne prinese vedno kovancev, ko pritisnete potrdi
烹飪隊-廚師羅傑餐廳小遊戲 街機 kkn
Všeč mi je bila zgodba, všeč igranje in celoten koncept. Vendar tudi če gledate vsak videoposnetek - ne morete dobiti dovolj kovancev, da bi nadgradnje napredovale v igri. Pravi denar MORA biti uporabljen... zaradi česar je to nesrečen neuspeh. Odgovor Opravil sem dnevne naloge in nadgradil natakarje. Še vedno ne deluje! Namig - ko vse ocene pravijo isto ... je to igra, ne igralci.
Zelo zelo dražeča igra..Dokončal sem vse ravni..vendar se še vedno prikazuje kmalu😣😠
Igra je zelo lepa. To je igra, ki jo lahko igrate brez povezave. Je dobra igra, prav tako odklenete svoja orodja. Dobite lahko diamantne in zlate kovance. Odlična igra.
Ta igra je zelo fantastična in včasih težka zame. ko sem dosegel stopnjo 45, mi postane zelo težko in kljub temu mi je igra všeč👍
Odlična igra! Preveč oglasov kot običajno. Kupite na splošno dobro izkušnjo do zdaj
Všeč mi je, da so stopnje zahtevne in hrana izgleda odlično
Mislim, da bi bila igra lepša, če bi se lahko odločili za okraske in tako (izbrali enega izmed treh). A razen tega nisem imel nobenih težav in užival v igri.
Je dobra in drugačna igra, toda kako lahko kadar koli spremenim dekoracijo?
Rise of Empires: Ice and Fire Strateji Oyunları qgmr
Super igra!! Bravo ekipa, ta igra je zelo lepa. Igram vsak dan, a edina stvar je, da mi prašiček vzame denar in moramo porabiti veliko. Prepričan sem, da boste prašička odstranili.
Obstaja velika težava. Vsakič, ko igram, ne morem odstraniti mesa iz ponve in izgubim igro. To je nadležno
Dal bi več, vendar veliko OGLASI Vem, da se oglasi plačajo za nekatere igre.. vendar jih imate TO veliko. Vaše igre se zabavajo, vsako igranje zahteva oglas... Izbrisal sem žal...
ta igra je super, vendar sem samo razburjen zaradi pomočnika. tolikokrat sem kliknil še vedno brez sprememb... ne bo delovalo... ker tega nisem mogel dokončati naloge... prosim, popravite.
Všeč mi je ta igra, ker imam 4 zvezdice, ker je edina težava, ki jo imam, ker ni dovolj časa za kuhanje, potem pa drugič, nimam vseh kuhinjskih stvari, ki jih potrebujem, da čas doseže naslednjo raven, vendar mi je ta igra všeč, ker je zabavna med tem covid bs
Dobra igra, vendar imam težavo. Ko zapustim igro in se po nekaj minutah vrnem k igri, se igra začne od prve stopnje, tako da je zame velika težava, prosim, odgovorite mi 🙏🙏 Ta igra mi je všeč in želite igrati do zadnje stopnje
烹飪隊-廚師羅傑餐廳小遊戲 街機 kkn
Dobra igra, tej igri sem dal 5 zvezdic, ker če lahko narediš vse zabavne stvari, lahko okrasiš svojo restavracijo in odkleneš nove recepte
Zelo ljubka igra z veliko barvito in edinstveno grafiko.
Mislim, da je zaenkrat neverjetna igra, vendar mi ni všeč dejstvo, da vam daje samo eno zvezdico na igro. poskusite izboljšati. hvala za vaše povratne informacije, vendar sem mislil, da se boste izboljšali. res
Kupil sem paket in nisem prejel ničesar, vendar je igra zabavna, vendar napačna
Ne morem dati pet zvezdic, ker se ta igra ne more naložiti brez podatkov na mojem telefonu in ne morem igrati brez povezave.
Igra, ki sestoji iz hitrega tapkanja stvari, je tako enostavno, da se dvakrat dotaknete in zavržete hrano. To bi moral biti način, da spremenite, koliko dotikov zavržete hrano, ali celo imeti poziv, ki vas vpraša, ali ste prepričani, da želite vrzi nekaj stran. Po nesreči dvakrat tapnite kuhano hrano in preprosto izgubite igro.👎👎
Tako kot mnoge druge kuharske igre tudi post za večino ljudi. Prosim, da se razvijalci spomnite nas starih (ki imamo denar), mi mladi nimamo več hitrega odzivnega časa, ampak tudi mi radi počasneje uživamo v igri. Mogoče bi lahko namestili gumb za upočasnitev časa.
Igra je dobra, vendar traja dolgo časa, da se povežem. .......... prosim, ali lahko to storite, veliko ljudi tudi igra to igro ...............
Dobra igra.. Dal bi 5 zvezdic, vendar moji gumbi za pomoč za nivoje ne delujejo. Ne vem zakaj.. Odstranil bom in znova namestil, da vidim, če bo to pomagalo.
Igra je zelo zanimiva, vendar sem se prijavil s Facebookom in jo iz nekaterih razlogov odstranil, nato sem jo znova namestil in se poskusil prijaviti s Facebookom, vendar ne sprejema 😞😞
Dal bi mu 5 zvezdic, vendar se to kar naprej zapira samo od sebe in zmrzuje😥 prosim naredi nekaj glede tega zame
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade ppug
ta igra je zelo težka, kuhal sem samo 13. lvl, potem mi ni uspelo vsako to. čas je, da se poslovimo od te igre
To naj bi bila igra kuhanja/oblikovanja, vendar nimamo izbire o tem, katere barve ali dizajni so vstavljeni, saj je vse vnaprej izbrano in to vzame vso zabavo pri dejanskem oblikovanju tega, kar obnavljate. Zakaj ne bi izbrali modelov?
Nov v tej igri in v njej popolnoma uživam. Edina (majhna) pomanjkljivost je, da dekorja po začetni izbiri ni mogoče spremeniti. Možno je, da je res mogoče spremeniti, vendar le še nisem našel nastavitve. Vsaka pomoč bi bila zelo cenjena. 😊
Igra je bila sprva dobra in zabavna, dokler nisem prišel do stopnje 59, ko sem se zataknil in nisem mogel nadaljevati😏🤧
Ne samo uživam, ampak tudi ljubim. To je gladkost na naslednji ravni tudi scenarij te igre. Res mi je všeč in ni mi mar za druge, kaj si mislijo. Ampak to je najboljša kuharska igra vseh časov. 😍😍😍
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games আর্কেড bxb
Igra bi lahko bila zabavna, vendar pritisnem gumb, vendar ne deluje. Zdi se, kot da je bil zasnovan za služenje denarja in ne za uživanje. Denar sem porabil, da sem prestal stopnje, vendar sem šel naprej, ker je to izguba mojega časa.
V igri je napaka in sem večkrat izbrisal in vsakič, ko sem izbrisal, igram od prve
Igra je lepa, vendar sem obtičal, ko sem opravil nalogo, vendar druge naloge niso bile dane. Za nadaljevanje gradnje restavracije potrebujem nove stopnje kuhanja