Post by elungermebirk on Feb 12, 2022 17:42:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Talking Tom Jetski 2 Gündəlik hwo
فقط برای بچه های 2 یا 3 ساله خوب است
بنظر من افتظاست
Talking Tom Cat Інше qurd
بازی سرگرم کننده ایه برای بچه های کوچک ولی زود تکراری میشه
من به آن یک ستاره می دهم چون وقتی بازی را نصب کردم خیلی خارج شدم اما وقتی بازی را باز کردم بعد از یک ثانیه بازی به طور خودکار بسته نمی شود.
برنامه خوبی است، اما اگر پس زمینه مانند خانه بود، بهترین برنامه خواهد بود.
بازی جالبی است اما برای کودکان ۳ تا ۷ سال مناسب است اگر امکانات بازی بیشتر بود بهتر بود
Trojan War: Rise of the legendary Sparta 策略 jdx
Talking Tom Cat 2 v1.2.1 FULL Cracked یک برنامه جذاب و دوست داشتنی می باشد که از لحظه ی انتشار آن تا به حال میلیون ها دریافت داشته و توانسته به
باحاله ولی چیزش زیاد نیس لطفا زیادش کنید
ویدئوی ضبط شده در فایل منیجر در فایل talking tom ذخیره میشود، بنابراین میتوانید به آن فایل بروید و رکوردها را بگیرید و به گالری بروید.
خیلی خوب نبود ولی ارزش ۳ ستاره رو داره
این یک بازی فوق العاده است من این بازی را خیلی دوست دارم این یک بازی بسیار خنده دار است که من دو ستاره ندادم زیرا این یک بازی بیشتر برای صحبت کردن است واقعاً زیبا و خنده دار این بازی IOVE
دانلود Talking Tom Cat 3.10.0.163 - گربه ی بامزه سخنگوی ...
بازی خوبیه ولی کنترلش خوب نیست
انیمیشن های خنده دار!! کار خوبی است، اما من حوصله ام سر رفته بود، زیرا من برنامه را در هنگام خرید استفاده می کنم
من عاشق این بازی خیلی خنده دار و آرامش بخش هستم. این یک بازی جالب و خوب برای گذراندن اوقات فراغت است.
Talking Tom Cat Hygge kqwu
من عاشق Talking Tom هستم زیرا یکی از برنامه های مورد علاقه من است. میتونی بهش غذا بدی
همه اینجا حداقل یک بچه دارند و من ندارم چون من خودم بچه هستم اما این بازی سرگرم کننده است اما منظورم این است که می دانم وقتی گفتم سرگرم کننده است این ممکن است منطقی نباشد اما خسته کننده است زیرا همه شما آن را فشار میدهم و این میتواند شما را ضبط کند، زیرا آنها دکمهای هستند که فیلم میگیرند و شما هیچ کاری با خمره انجام نمیدهید و بیپرده به شما خیره میشود که باعث میشود بیشتر به این فکر کنم که آیا آنجلا دوباره صحبت میکند.
میشه یکی از دوستان لطف کنه بگه بقیه اتاقاش مثل اتاق خواب کجاست
خوب برای نوام دانلود میکنم
چرا اینجوری میشه اصلا لباس ،خرید ، بازی هیچ کدومشو نداره ولی بازم ممنون که گذاشتین ولی برسی کنین لطفا
سلام باتری 🔋 گوشی میخور
من 2 ستاره داده ام چون فقط یک بار می توانیم دفعه بعد که می خواهیم به صورت آنلاین خرید کنیم فید شویم پس 2 ستاره 🙏🙏🙏🙏🙏
من این بازی رو دوست دارم چون یه خواهر کوچیک دارم 9 ماهه که داره گریه میکنه بازی هم داره صداشو تکرار میکنه و خواهرم گریه نمیکنه 😂😂
آلیه
کینگ از جایی که من دیدم اومد یه وقت خوب برای من بدونم وقتی آماده ای یه مدت به اولین مکان برای تو صبح خیلی بخیر و بعد می تونی بدست بیاری تنها چیزی بود که می تونستی
خوبه بد نیست من از این بازی ها خوشم میاد
خیلی چرته من میخوام بخوابونمش نمیدونم از کجا میخوابه هیچ کس نصب نکنه
این بازی تبلیغات زیادی دارد بنابراین هیچ کس این بازی را نصب نخواهد کرد
خوب است اما وقتی می خواهم ضبط کنم، او (تام) نخ می کشد و این مزاحم می شود
این عالیه ولی من بچه نیستم😂😂😂😂😂
این خوب است، اما من استفاده از ساختن شما را به یک ساعت تبلیغاتی برای غذا نیازی ندارد. یا B با پول واقعی غذایی را بخرید که تام به آن نیاز ندارد
تبلیغات بیش از حد
Talking Tom Cat Įprastos temos hci