Post by elungermebirk on Feb 12, 2022 17:33:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
XD
Tato hra je lepší než papírové io. Vyhrávám všechny a jsem větší a větší. Dávám tomu pět hvězdiček, protože je to ohromující Říkám, že mě to ohromuje jeho sooooooooo cool hra miluji ji. Měli by to hrát všichni , díky😙
Hole.io 12+. Voodoo. Navrženo pro iPad. Č. 29 v kategorii Sport. 4,5 • Hodnocení: 9,3 tis. Bezplatné; Nabízí nákupy v aplikaci
Ze začátku vše dobré, ale vadilo mi to čekání a načítání na hru, později začalo blbnout grafika a chtělo to po mě potvrzení o věku atd... Naskakovaly tam reklamy a dost se to sekalo👌 jinak dobrá hra
NERF Epic Pranks! Aksi gxm
OK
Naprosto hrozné. A reklamy jsou něco, za co by se vývojáři měli stydět. Pokračujte a klepněte na obnovit nákupy... Uvidíte, že obrazovka načítání bude pokračovat v načítání po neurčenou dobu, zatímco doplňky se načítají bez problémů ve spodní části displeje. Totální odpad. Přál bych si, aby google zasáhl a vyčistil odpadky na vývojářích, jako jsou tito. Mohlo by to pomoci učinit hraní pobídkou na jejich platformě.
Miluji tuto hru a věnoval jsem jí hodně času. Pokud víme, můj přítel je držitelem světového rekordu na mapě oceánu a na mapě budoucnosti a oba jsme se snažili překonat současné rekordy. Jediné, co musím říct, je, že mám android a nemůžu hrát se svými přáteli, protože všichni mají iPhone. Také nemohu hrát na 2 nových mapách, ale všichni moji přátelé, kteří mají iPhone, mohou. A hra na 7 dní skin je rozbitý a nebude se počítat víc než jeden, takže ho nemůžu získat a poslední skin. Stále zábavný gamw a nic převratného, ale jen některé opravy kvality života.
Poločasové reklamy v 2minutové hře Play. Reklamy na konci, pokud hra taky. Skvělá hra, která je zábavná. Jen na mnoho reklam 🙄
Tohle je na nic. Nedoporučuju tuhle aplikaci furt se mi to tam sekalo a reklam je tam snad milion😠 rozhodně si tu hru nestahujte
Dobré, zábavné, nepoužívejte to tolik
Dovolte mi, abych vám řekl toto... Jakmile si tuto hru stáhnete, dostanete se do závislosti.... Je překvapivě dobrá... Můj názor ke stažení rn... Ještě jedna věc... Ammm can u přidat další světy, jako je rostlina nebo džungle nebo moře.... Takže to bude zábavnější
Slušná hra, ale měla by mít zvuk a více herních režimů
Reklama na začátek kola, reklama v polovině kola, reklama na konci kola. Pokud máte rádi reklamy bez zastavení, pak je to hra pro vás. Škoda, že tato hra měla dříve a měla možná 1 reklamu každé 2 nebo 3 kola. To se dalo zvládnout. 3 za kolo ne. Zničena zábavná hra.
Tato hra bývala skvělá až do nové aktualizace, proč musíme dělat poločas, jako by to nemělo smysl, máme jen 2 minuty, je to taková ztráta času
blbé je to protoze je to na cas😶😶😶
Hole.io Arcade daoc
Kdysi to byla jedna z mých oblíbených her, ale vývojáři začali být příliš chamtiví... Přestávky na reklamu uprostřed dvouminutového kola... A další reklama po kole? Opravdu vy? Naprosto směšné a dělá hru hraničně nehratelnou. Jediný důvod, proč jsem tomu dal dvě hvězdičky místo 1, je ten, jak moc mě to bavilo.
Hole.io Arcade daoc
Tato hra je skvělá! Miluji tuto hru, protože můžete chodit a jíst věci tím, že je nasáváte do své díry, která je stále větší a větší, dokud nebudete moci polykat budovy! Co víc si přát, abyste pohltili ostatní hráče a města! Pořiďte si tuto hru, reklamy rozhodně stojí za to a jsou velmi krátké a dlouhé můžete přeskočit, takže nejsou tak velké. Miluji ten návykový pocit, který mi tato hra dává, protože když někdy něco spolknu a je to velké, je to opravdu zábavné.
Proste zerete město ;-)
Nelíbilo se mi že tam je víc a víc díra tak že nás pak po 5 sekundách snědli měli byste udělat víc kol po míň díra
6/500
Eat City v AppStore. Přihlaste se ke sledování jedním tlačítkem.
Já nezvládnu ani 1level
-Buggy as hell -Plný reklam -Ukradený nápad
Je to dobrá hra
Nedá se hrát, protože je každých 15 vteřin reklama, po skončení reklamy vás často někdo zničí.
hs
Je to super hra všem doporučuji stáhnout.
Tato hra je zábavná a dokonalá... téměř. Občas se to pokazí a vy musíte odejít, protože nemůžete postoupit o úroveň výš nebo sníst toho druhého. Tahle závada mě napadá jen ve městě... Stává se to skoro vždy, když tam zůstanou dva lidé. ☺️ Stále je to ale opravdu zábavné a lidem, kteří to čtou, doporučuji, aby si to stáhli!
Líbí se mi tahle hra je dobrá
Je to skvělá hra a není tam mnoho doplňků a já tuto hru prostě miluji
Skvělá hra Aš na ty reklamy
Proč se vůbec obtěžovat tvorbou hry, která má více času na sledování reklamy než na hraní
Příliš mnoho reklam. Reklamy každých 45–75 sekund. Reklamy s odměnou nefungují ani polovinu času.
Je to dobrá hra. Máte však pouze 3 herní režimy, ve kterých soutěžíte o nejvíce bodů, poslední muž stojící, sólo. Vše načasováno na 2 minuty. Teze jsou skvělé. Přál bych si však, aby existoval ještě jeden herní režim, kde by také nebyl časován. Ale jinak je to velmi příjemné!
Koncept této hry je podle mě opravdu hloupý. Po chvíli to začne být opravdu nudné a navíc to zpoždění je hrozné. Někdy úplně ztrácím kontrolu. A hratelnost je opravdu nevyvážená, dostat se na vrchol je buď trefou, nebo minou. Záleží pouze na tom, kde se spawnujete. Spawnujte se vedle parku a je to zaručená výhra, spawnujte se na vnějších částech mapy a jste v podstatě v háji. Žádná dovednost. Ale je to slušný zabiják času, to dám.
Pařba na víkend #290. Fandové stříleček zbystřete! - Svět ...
stáhněte si PopCat APK nejnovější verzi 3.3 pro zařízení ...
Sekaseto
Tato hra měla tolik reklam a já dám 3 hvězdičky, můj Reagan je tolik reklam
Hole.io Arcade daoc
Je to super hra určitě doporučuju stáhnout